Apple công bố người chiến thắng Giải thưởng Thiết kế Apple năm 2021 – Táo Mỹ iPhone Chính Hãng
Apple công bố người chiến thắng Giải thưởng Thiết kế Apple năm 2021

Apple công bố người chiến thắng Giải thưởng Thiết kế Apple năm 2021

Sáu hạng mục giải thưởng mới công nhận các nhà phát triển trên khắp thế giới về sự đổi mới, hình ảnh và đồ họa, tương tác, niềm vui và niềm vui, sự hòa nhập và tác động xã hội .

Apple hôm nay đã tổ chức Giải thưởng Thiết kế Apple hàng năm, tôn vinh 12 ứng dụng và trò chơi hay nhất từ ​​các nhà phát triển trên toàn cầu. Hàng năm, những người chiến thắng Giải thưởng Thiết kế của Apple đã mang đến những ý tưởng táo bạo, sáng tạo và khác biệt cho cuộc sống. Thông qua sự xuất chúng, tầm nhìn, phong cách, sự quyết tâm và làm việc chăm chỉ, những người thiết kế và xây dựng các ứng dụng và trò chơi từng đoạt giải thưởng này đã truyền cảm hứng cho không chỉ đồng nghiệp của họ trong cộng đồng nhà phát triển Apple mà còn cho tất cả mọi người tại Apple.
“Những người chiến thắng Giải thưởng Thiết kế Apple năm nay đã xác định lại những gì chúng tôi mong đợi từ một trải nghiệm ứng dụng tuyệt vời và chúng tôi chúc mừng họ với chiến thắng xứng đáng”, Susan Prescott, Phó chủ tịch Quan hệ Nhà phát triển Toàn cầu của Apple cho biết. “Công việc của các nhà phát triển này thể hiện vai trò thiết yếu của các ứng dụng và trò chơi trong cuộc sống hàng ngày của chúng ta, đồng thời là ví dụ hoàn hảo về sáu hạng mục giải thưởng mới của chúng tôi.”

Những người chiến thắng trong hạng mục này mang đến trải nghiệm tuyệt vời cho tất cả mọi người bằng cách hỗ trợ mọi người từ nhiều nguồn gốc, khả năng và ngôn ngữ khác nhau.

1, Ứng dụng: Voice Dream Reader

Nhà phát triển: Voice Dream LLC (Hoa Kỳ)

Voice Dream Reader là ứng dụng chuyển văn bản thành giọng nói tốt nhất trong lớp giúp đọc to văn bản từ bất kỳ nguồn kỹ thuật số nào, cho dù đó là PDF, trang web hay sách điện tử, bằng hơn hai chục ngôn ngữ. Các tính năng thích ứng và mức độ cài đặt tùy chỉnh cao cho phép bất kỳ ai cũng có thể chọn giọng nói với âm sắc, âm sắc, trọng âm và tốc độ hoàn hảo để có trải nghiệm đọc tối ưu.

Voice Dream Reader là ứng dụng chuyển văn bản thành giọng nói tốt nhất trong lớp giúp đọc to văn bản từ bất kỳ nguồn kỹ thuật số nào, cho dù đó là PDF, trang web hay sách điện tử, bằng hơn hai chục ngôn ngữ. Các tính năng thích ứng và mức độ cài đặt tùy chỉnh cao cho phép bất kỳ ai cũng có thể chọn giọng nói với âm sắc, âm sắc, trọng âm và tốc độ hoàn hảo để có trải nghiệm đọc tối ưu.

 

2. Trò chơi: “HoloVista”

Nhà phát triển: Aconite (Hoa Kỳ)

HoloVista hỗ trợ nhiều tính năng trợ năng khác nhau, bao gồm các tùy chọn điều khiển chuyển động, kích thước văn bản, độ tương phản văn bản, âm thanh và cường độ hiệu ứng hình ảnh. Các tương tác và cân nhắc có mục đích giúp đạt được lối chơi có thể được trải nghiệm và cảm nhận theo nhiều cách.


Những người chiến thắng trong hạng mục này mang đến những trải nghiệm đáng nhớ, hấp dẫn và thỏa mãn được nâng cao bởi các công nghệ của Apple.

3. Trò chơi: “Phòng chơi Pok Poker”

Nhà phát triển: Pok Pok (Bỉ)

“Pok Pok Playroom” là một ứng dụng hoạt hình vui nhộn và đẹp mắt, thu hút người dùng với thiết kế chu đáo và những tương tác đầy mê hoặc. Nhờ sự hấp dẫn tinh tế và hiệu ứng âm thanh tại chỗ, ứng dụng này cung cấp những giờ vui chơi bất tận cho trẻ em ở mọi lứa tuổi, đồng thời bổ ích cho sự sáng tạo và thử nghiệm.

 

4. Trò chơi: "Little Orpheus"

Nhà phát triển: The Chinese Room (Vương quốc Anh)

“Little Orpheus” là một game platformer thú vị mang đến khả năng điều khiển dễ dàng, cách kể chuyện xuất sắc và trải nghiệm giống như bảng điều khiển cho một trò chơi thông thường. Trong suốt nhiều cấp độ đa dạng của nó, trò chơi này tạo ra sự ngạc nhiên thông minh ở mỗi lượt trong khi vẫn giữ cho mọi thứ trở nên nhẹ nhàng với cuộc đối thoại hài hước của nó.

Người chiến thắng trong danh mục này cung cấp giao diện trực quan và điều khiển dễ dàng được điều chỉnh hoàn hảo cho nền tảng của họ.

5. Ứng dụng: Thời tiết CARROT

Nhà phát triển: Brian Mueller, Grailr LLC (Hoa Kỳ)

CARROT Weather được biết đến với những dự báo hài hước và hình ảnh độc đáo. Một bản cập nhật thiết kế gần đây đã mang lại sự đơn giản và sang trọng cho trải nghiệm của nó trên tất cả các nền tảng của Apple. Từ những dự báo thời tiết dí dỏm, đến một tập hợp các tiện ích có thể tùy chỉnh mạnh mẽ và một bộ sưu tập các mặt đồng hồ hữu ích, ứng dụng này đi kèm với giải trí vô tận.

6. Trò chơi: "Bird Alone"

Nhà phát triển: George Batc started (Canada)

Các tương tác khám phá của “Bird Alone’s” kết hợp các cử chỉ, xúc giác, thị sai và hiệu ứng âm thanh động mang đến sự phong phú cho thế giới của nó. Trò chơi trở nên sống động thông qua tích hợp thông báo thông minh, đồ họa và âm nhạc thay đổi tùy thuộc vào thời tiết, mùa và thời gian trong ngày trong thế giới thực.

 

Những người chiến thắng trong hạng mục này cải thiện cuộc sống theo cách có ý nghĩa và làm sáng tỏ những vấn đề quan trọng.

7. Ứng dụng: Be My Eyes

Nhà phát triển: S / I Be My Eyes (Đan Mạch)

Be My Eyes cho phép những người mù và thị lực kém xác định các đối tượng bằng cách ghép nối chúng với các tình nguyện viên trên khắp thế giới bằng máy ảnh của họ. Ứng dụng hỗ trợ hơn 300.000 người dùng khiếm thị và thị lực kém và hơn 4,5 triệu tình nguyện viên, trên 150 quốc gia và hơn 180 ngôn ngữ.

8. Trò chơi: “Alba”

Nhà phát triển: ustwo games (Vương quốc Anh)

Với một khu bảo tồn tự nhiên đang được thành phố san bằng để làm khách sạn, Alba cứu động vật hoang dã địa phương, sửa chữa cây cầu trong khu bảo tồn và dọn rác xung quanh thị trấn. Trò chơi này thể hiện tính tích cực đến từ việc tôn trọng môi trường, đồng thời kể một câu chuyện về gia đình, cộng đồng, sự tích cực và lòng nhân ái. Đối với mỗi bản sao của trò chơi được tải xuống, một cây sẽ được trồng để giúp đỡ một dự án trồng rừng ở Madagascar.

Những người chiến thắng trong danh mục này có hình ảnh tuyệt đẹp, giao diện được vẽ khéo léo và hình ảnh động chất lượng cao phù hợp với một chủ đề gắn kết và đặc biệt.

9. Ứng dụng: Loóna

Nhà phát triển: Loóna Inc (Belarus)

Loóna cung cấp các phiên cảnh quan giấc ngủ hoạt hình duyên dáng kết hợp các hoạt động thư giãn, kể chuyện và âm thanh trong không khí. Mọi khía cạnh của giao diện - loại, màu sắc, hoạt ảnh và nội dung 3D - đều được chế tạo với độ chính xác để tạo ra trải nghiệm nhẹ nhàng, êm dịu.

10. Trò chơi: “Genshin Impact”

Nhà phát triển: miHoYo Limited (Trung Quốc)

Những cảnh chiến đấu thót tim và phong cảnh bao quát của “Genshin Impact” giúp nâng tầm hình ảnh cho trò chơi trên thiết bị di động. Nhòe chuyển động, chất lượng bóng và tốc độ khung hình có thể được định cấu hình lại nhanh chóng cho dù người chơi đang tiêu diệt quái vật chất nhờn, triệu hồi động đất, sét đánh hoặc hướng gió tự thổi bùng lên ngọn lửa và bão tuyết.

 

Những người chiến thắng trong hạng mục này mang đến trải nghiệm hiện đại thông qua việc sử dụng mới lạ các công nghệ của Apple giúp họ trở nên khác biệt trong thể loại của họ.

11. Ứng dụng: NaadSadhana

Nhà phát triển: Sandeep Ranade (Ấn Độ)

NaadSadhana là ứng dụng âm nhạc chất lượng phòng thu tất cả trong một, giúp các nhạc sĩ thuộc mọi thể loại và mọi chuyên môn biểu diễn và xuất bản âm nhạc của họ mà không có ranh giới. Sau lần đầu tiên tìm thấy giai điệu của nó như một ứng dụng để luyện hát cổ điển Ấn Độ, NaadSadhana đã mở rộng để hỗ trợ bảy thể loại âm nhạc khác nhau. Và với sự trợ giúp của trí tuệ nhân tạo và Core ML, ứng dụng sẽ lắng nghe khi ca sĩ ứng biến giọng hát, cung cấp phản hồi tức thì về độ chính xác của các nốt và tạo bản nhạc đệm để khớp, tất cả đều theo thời gian thực.

12. Trò chơi: “League of Legends: Wild Rift”

Nhà phát triển: Riot Games (Hoa Kỳ)

“League of Legends: Wild Rift” là một trò chơi PC phức tạp và mang lại trải nghiệm đầy đủ trên thiết bị di động. Đội ngũ của Riot Games đã tái tạo lại tựa game được yêu thích này ngay từ đầu, giúp người chơi hoàn toàn đắm chìm trong vũ trụ Liên Minh Huyền Thoại thông qua các nút điều khiển trên màn hình cảm ứng được thiết kế dành riêng cho thiết bị di động, một hệ thống nhắm mục tiêu tự động để giúp những người mới tìm thấy chỗ đứng của mình, trên thiết bị di động -cài đặt máy ảnh độc quyền và hơn thế nữa.

← Bài trước Bài sau →
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bình luận

Whitney 27/02/2024

Unquestionably believe thyat which you stated.
Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing
to be aware of. I say to you, I certainly get annoyed while people consider
worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon thee
top as well as defined out the whole thing without having side-effects ,
people can take a signal. Will likely be back to get more.
Thanks

My web blog http://diogenesreview.Com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=forums.outdoorreview.com%2fmember.php%3f294123-ilushikqln

Harley 25/02/2024

I don't know iff it's just me or if perhaps everybody else
encountering problems with your website. It looks like some of
the written text on your content are running off the screen. Can someone else please provide feedback and let me know if this is haopening
to them too? This might be a problem with my
weeb browser because I've had this hppen previously.
Kudos

Take a lok at my web site - thehealthcarecrucible.Com

Everett 25/02/2024

What a information of un-ambiguity and preserveness of valuable
expefience about unexpected feelings.

Here is my web site ... https://Telegra.ph/Na-chto-nuzhno-smotret-chtoby-vybrat-onlajn-kazino-v-kotorom-budet-komfortno-igrat-12-22

Estelle 25/02/2024

Your way of explaining everything in this article is in fact good, all be able tto easily
be aware of it, Thanks a lot.

Check out my web-site ... Oldpeoplewholikebirds.Com

Karin 25/02/2024

Hello, I think your blog ight be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Chrome, it looks fine but when opening inn Internet Explorer, itt has
some overlapping. I just wanted to gife you a quick head up!
Other then that, fantastic blog!

my web-site; http://Htcclub.pl/member.php/240504-Veronaqnd

Earnestine 24/02/2024

I like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your
weblog annd check agbain here regularly. I'm quite sure I'll learn plenty off neww stuff right here!
Good luck for the next!

My blog post; pedelecforum.epowerbikes.At

Yvette 24/02/2024

Heya i am for the first time here. I found this board and
I find It truly hlpful & it helped me out much. I am hoping to give something back and aidd others such
as you helped me.

My web site Www.Adtgamer.Com.Br

Monroe 23/02/2024

Attractive element of content. I imply stumblked upon your web site andd in afcession capital to saay that
I gget actually loved account yojr weblog posts.

Any way I will be subscribing in your augment and even I success you get entry to persistently fast.


Feel free to surf to my web-site Forum.Soundspeed.Ru

Russell 23/02/2024

Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I'm trying
to get my bblog too raank for some targeted keywords but I'm not
seeing very good success. If you know off any please share.
Cheers!

Have a look at my webpage - post434408

Donnie 22/02/2024

Wow, this article is good, my younger sister is analyzing these
kinds of things, thus I amm going to let know her.

Also visit my blog post; Klara

Pedro 22/02/2024

It's enormous that you are getting thoughts from this piece of
writing as well as from our dialogue made at this time.


Also visi my page ... post460610

Carroll 22/02/2024

Hi there! I just wanted to ask if you ever have any
problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I
ended up losing everal weeks of hard woprk due to no data backup.
Do you have any solutions to preveht hackers?

my web page :: Http://Forums.Outdoorreview.Com/Member.Php?293121-Veronatmb

Alva 22/02/2024

It is the best time to make a few plans for tthe
longer term and it's time to be happy. I have learn this
put up and if I could I wish tto recommend you some attention-grabbing issues
oor tips. Maybe you could write subsequent articles regarding tyis article.
I wish to rad more issues approximately it!

Herre is mmy webpage - forum.d-dub.com

Lindsey 22/02/2024

Very nice post. I just stumbled upon yor weblog and wanted to
say that I have really enjoyed surfing around your blog posts.
In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

Also visit my homepage - http://forum.Soundspeed.ru/member.php?626862-Veronargk

Shawnee 21/02/2024

Everything is verry open with a precise description of thee challenges.
It was definitely informative. Your site is very useful.
Thaqnks for sharing!

Feel free to visit my web site - http://D3.darkagewars.com/forums/member.php?u=163207

Liam 21/02/2024

Hey there! This is my first visit to your blog!
We are a collection of volunteers and starting a nnew initiative in a community in the same
niche. Your blog provided us beneficial inforrmation to work on. You have
done a outstanding job!

my homepage :: Karl

Bell 20/02/2024

After checking oout a few of the blopg articles on your blog,
I truly like your way of blogging. I book-marked it tto mmy bookmark webpage list and will be checking back soon. Please check out my website too
and let me know your opinion.

my webpage - Www.oldpeoplewholikebirds.com

Alexandria 20/02/2024

Everything is very open with a clear description of the challenges.
It was definitely informative. Your site is very useful.
Thanks for sharing!

Have a look at my page: http://Www.grownupsinspandex.com/forums/member.php?u=4564

Anita 20/02/2024

I will right away seioze your rsss feed as I can't in finding your email subscription hyperlink or e-newsletter service.
Do you've any? Please permit me understand in order thhat I
could subscribe. Thanks.

Stop by my blog ... post903466

Roscoe 19/02/2024

My relatives all the time say that I am wasting my time here at net,
howeber I know I am getting experience everyday by reading thes fastidious posts.


Here is my page :: http://forum.soundspeed.ru/member.php?625353-Veronatap

Rudolf 19/02/2024

That is a good tip esecially to those fresh to the blogosphere.
Short but very precise info… Appreciate your sharing this one.

A must read article!

Stopp by my page: http://forum.d-dub.com/member.php?837980-Veronatef

Tamela 17/02/2024

Wow! This blog looks exactly like my old one! It's on a completely
different subject but it has pretty much the same page layout and
design. Superb choice of colors!

My blog post - http://Www.omco.ie/logo/

Helena 16/02/2024

Whats up very cool web site!! Man .. Beautiful ..
Superb .. I will bookmark your site and take the feeds additionally?

I'm happy to find so many helpful info here within the submit, we need
develop more technikques in this regard, thaqnk you for sharing.
. . . . .

Heere is my website - Trisha

Paulina 16/02/2024

Great post.

Here is my web blog ... https://arubaito-ex.jp/filter/?quality=100&url=http://www.smokinstangs.com/member.php/276075-Igortoi

Brad 16/02/2024

My brother suggested I might like this website.

He was totally right. This post actually made my day.
You cann not imagine simply hhow muuch time I had spent for this information! Thanks!


Feel free to surf to my blog post: https://Soccerblogg.com/cristian-stellini-criticises-mindset-of-tottenham-players/

Leslee 16/02/2024

Hi Dear, are you really visiting this site regularly, if so after that you will definitely take fastidious experience.


my webpage http://paidre.creativepastimes.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=45.155.207.140%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ff%3D4%26t%3D373367

Dexter 15/02/2024

Do you have any video of that? I'd like to find out soke additional information.

my web site: http://Services-sector.ru/specialisti/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4838

Mariano 15/02/2024

I know this website offers quality based articles and exztra stuff, is theree any other web
site which provides such things in quality?

Feel frewe to visit my website Hugo

Zelda 15/02/2024

Howdy! This article couldn't be written much better!
Lookinjg at this article reminds me of mmy previous roommate!

He continualy kept talking about this. I most certainly will
forward this article to him. Prettyy sufe hhe will have a good read.
Thanks foor sharing!

Heree iis my site - http://Www.Oldpeoplewholikebirds.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=340

Ardis 14/02/2024

It's actually a great and helpful piece of info. I'm happy that you just shared this useful information wioth us.
Please stay us up to dte like this. Thank you for sharing.


Also visit my web site: http://www.centuryfitness.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=syclub.ru%2Fmember.php%3Fu%3D75842

Hyman 13/02/2024

First off I want to saay superb blog! I had
a quiuck question which I'd like to askk iff yyou do not
mind. I was interested to know howw you center yourself and clear your mind before writing.

I've had a hard time clearing my thoughts in getging my ideas out there.
I do take pleasure in writing buut it just seems like the first 10 tto 15 minutes are wasted simply just trying to
figure out how to begin. Anyy ideas or hints? Kudos!


Feel free to surf to my web-site http://forum.Soundspeed.ru/member.php?633020-Ilushikohx

Tristan 13/02/2024

I truly loe your site.. Pleasant colors & theme. Did you create tjis website yourself?

Please reply back aas I'm attempting to create my own persoonal website and want to learn where you
got this from or exactly what the theme is called. Kudos!


Also visit my homepage: http://Sifassociation.us/__media__/js/netsoltrademark.php?d=Forum.Soundspeed.ru%2Fmember.php%3F625957-Igorrir

Eloise 13/02/2024

Excellent, what a webpage it is! This webste
presents helpfdul data to us, keep it up.

My blog ... post672611

Justina 12/02/2024

Wonderful goods from you, man. I have understand your stuff prior to and you're simply too fantastic.
I actually like what yyou have obtained here, certainly like wwhat
you're saying annd the way in which wwherein you asert it.
You make it enjoyable and you still care ffor to stay it sensible.
I can't wait to read much more from you. That iis actually a wonderfu web site.Alsso vusit my web-site - http://Www.Postcount.net/forum/member.php?103296-aadamashulzea7857

Rudolph 12/02/2024

Very soon this wweb site will be famous amid all blogging
and site-building viewers, due to it's nice content

Here is myy webpage - Forum-Digitalna.Nb.Rs

Kourtney 12/02/2024

Evsrything is very opesn with a really clear clarification of
tthe issues. It was definitely informative. Your websikte
is extremely helpful. Thank you for sharing!


Also visit my blog post: Neofriends.Net

Cindi 11/02/2024

magnificenbt points altogether, you just received a emblem new reader.
What would you suggest about your put up that you just made
some days ago? Any positive?

Look at my homepage настойка пчеилного подмора

Zak 10/02/2024

I am genuinnely thankful to the owner of this web page who haas shared
this great paragraph at at this time.

my site :: http://forum.Soundspeed.ru/member.php?632706-Ilushikmqk

Taren 10/02/2024

It's difficult to find well-informed people about this subject, however, you sedem like you know what you're talking about!
Thanks

Take a look at my website; post441192

Deb 09/02/2024

I'm not sure where you're getting your info, but good topic.
I needs to spend some time learning more or understanding more.
Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

Feel free to visit my web blog; http://forum.bratsk.org/member.php?u=154293

Gracie 09/02/2024

An impressive share! I have just forwarded this onto a colleague who has
been doing a little research on this. And he actually bought me dinner
because I stumbled upon it for him... lol. So let me reword this....
Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks forr spending
time to discuss this isue here on your web site.

My webpage ... p104283

Constance 08/02/2024

Hurrah! At last I got a website from where I be able
to genuinely obtain useful facts regarding my study and knowledge.


my web-site - Del

Latosha 07/02/2024

I'm curious to find out what blog platform you have been using?
I'm experiencing some minor security issues with mmy latest blog
and I would like to find something more secure.
Do you have any recommendations?

my web page ... post443641

Shayna 07/02/2024

Right now it appears like Movable Type is thhe best blogging
platform ouut there right now. (from what I've read) Is that what
you are using on your blog?

My homepage http://mail.Spearboard.com/member.php?u=803444

Jaime 28/01/2024

Hello, I check you blogs regularly. Youur writing style is awesome, keep
up the good work!

My site: https://vavada.Widezone.net/

Jestine 26/01/2024

I constantly spent my half an hour to read this blog's articles or reviews daily alokng with a mug of coffee.


Here is my webpage - http://Www.Reefs.net/__media__/js/netsoltrademark.php?d=ceparts.in%2Fforum%2Fviewtopic.php%3Ft%3D749

Tosha 24/01/2024

Hurrah! Finally I goot a wweb ssite from where I be capable of actually get valuable information regarding my tudy and
knowledge.

Also visit my website: Sharon

Dallas 23/01/2024

I have ben browsing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
It is pretty worth enough for me. Personally, if all website owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more
useful than ever before.

Here is myy website: Interamericano.edu.Bo

Florida 23/01/2024

I used to be able to find good information from your articles.


Alsso visit my web site :: Ponymanagement.Com

Domingo 21/01/2024

Excellent blog here! Also your site loads up fast!
What web host are you using? Caan I get your affiliate link
to your host? I wish my website loaded up as fast as yours lol

Stop by my page Lonna